Roosenboom Water- en bouwtechniek

Een tuin in topconditie met beregening van Rowabo

In een mooie tuin kan het lastig zijn om ervoor te zorgen dat alle bomen en planten op de juiste momenten de juiste hoeveelheid water krijgen. U wil geen water verspillen, maar tegelijkertijd voorkomen dat de planten en bloemen in de tuin verdorren tijdens warme zomerweken. Ook als u even niet aanwezig bent is het prettig als de tuin voldoende water krijgt. De beregeningssystemen van Rowabo zorgen hiervoor.

Met een beregeningssysteem van Rowabo is uw tuin altijd in topconditie en u hoeft zelf niet met een gieter of tuinslang de tuin in. Wilt u zelf de controle houden en bepalen wanneer u de beregening (handmatig) inzet, wilt u meer gemak en kiest u voor bediening met een app, of wilt u de beregening automatisch laten verlopen? Bij Rowabo is alles mogelijk.

Rowabo gaat bij het maken van een beregeningsplan uit van de situatie in uw tuin en past het plan aan op de begroeiing in uw tuin, de stand van de zon, schaduwplekken, et cetera. Het plan past zo volledig bij uw tuin en uw wensen en zorgt voor een optimale conditie van de planten, grassen en bomen in uw tuin.

Niet alleen heeft uw tuin profijt van een goed beregeningssysteem, ook de waterrekening zal omlaag gaan. U sproeit namelijk niet meer teveel of als het niet nodig is, maar enkel nog waar en wanneer het nodig is.

Het maakt voor ons niet uit of u al een aangelegde tuin heeft, of dat de tuin nog aangelegd moet worden. Ook in aangelegde tuinen kunnen wij beregening aanleggen, terwijl de tuin intact blijft.

Voor iedere tuin, groot of klein, maakt Rowabo een beregeningssysteem op maat.