Roosenboom Water- en bouwtechniek

Optimale groei in uw kwekerij met beregening van Rowabo

Of uw bedrijf nu gespecialiseerd is in bloemen, planten of bomen, Rowabo zorgt voor de ideale beregening in uw kwekerij. Bijna iedere kwekerij gebruikt jaarlijks vele liters water om (tuin)planten, bloemen en bijvoorbeeld bomen zo optimaal mogelijk te laten groeien. De juiste beregening kan niet alleen zorgen voor optimale groei, maar ook voor optimaal watergebruik.

Wanneer u Rowabo inschakelt voor het maken van een beregeningsplan voor uw kwekerij, dan kunt u ervan uit gaan dat wij uw beregeningssysteem zo optimaal mogelijk ontwerpen en installeren. Veel tevreden kwekers gingen u al voor.

Hoewel er in Nederland voorheen weinig boomkwekers waren met een beregeningsinstallatie, is deze behoefte aan beregening in de laatste jaren flink toegenomen. De oorzaak van deze vraag is de toenemende hitte en droogte tijdens de afgelopen Nederlandse zomers. Druppelirrigatie wordt steeds vaker toegepast in de boomkwekerij en natuurlijk kunt u hiervoor ook bij Rowabo terecht. Samen met u stellen wij een beregeningsplan op dat voldoet aan de eisen van uw kwekerij.

Natuurlijk is beregening ook mogelijk voor particulieren die kweken als hobby en juist op zoek zijn naar een kleinschalige vorm van beregening. Rowabo zorgt voor zowel de grote als kleine kweker voor een beregeningsoplossing op maat.