Roosenboom Water- en bouwtechniek

Beregeningsoplossingen in de industrie

In diverse takken van industrie komt tijdens productieprocessen veel stof vrij. Deze stofdeeltjes blijven vaak hangen in de fabriekshal, maar bijvoorbeeld ook op het bedrijfsterrein of in de omgeving. Om gezondheidsklachten bij uw medewerkers en in de omgeving te voorkomen, kan het plaatsen van een beregeningsinstallatie een passende oplossing zijn.

 

Het voorkomen en bestrijden van stof in de industrie kan op verschillende manieren. Zo kan het stof met beregening al bij de bron bestreden worden. Soms is dit echter niet mogelijk en heeft uw bedrijf meer baat bij bijvoorbeeld een nevelinstallatie die ervoor zorgt dat stof uit de lucht sneller neerdaalt. Buiten kunnen onder andere een pomp en sproeiers ingezet worden en zo zijn de mogelijkheden legio.

Bij het opstellen van een beregeningsplan in de industrie is het van belang om rekening te houden met uw personeel en uw werkzaamheden. Beiden moeten ongestoord door kunnen gaan. Vanzelfsprekend nemen wij deze aspecten mee in het beregeningsplan dat we naar aanleiding van uw wensen en situatie opstellen.

Voor een beregeningsinstallatie op maat komen wij graag langs om een kijkje te nemen in uw bedrijf. We bekijken dan hoe we beregening op maat in kunnen zetten om de werkomgeving voor u en uw medewerkers te optimaliseren.